Årsmøte 2019

Saksliste og dokumenter til årsmøte den 27.3.2019 kl. 1900 på Frich`s Motell & Spiseri, Rudsvegen 3 2360 Rudshøgda, kan lastes ned her:
Saksliste Årsmøte 27.3.2019
Årsrapport Mjøs-Cross MXK 2018 20032019
Revisors årsberetning regnskap 2018 20032019
Forslag til budsjett 2019 20032019
Innstilling fra valgkomiteen 19032019

Publisert i Motocross | Kommentarer er skrudd av for Årsmøte 2019

Mjøs-Cross MXK Organisasjons og handlingsplan 2019

Link til pdf: Mjøs-Cross MXK Organisasjons og handlingsplan 2019

Mjøs-Cross MXK er en av de største motorsportklubbene i regionen. Klubben har A-bane og barnebane med tilhørende klubbhus . Klubben har utøvere i mange klasser og alle nivå. Klubben drives på dugnad og er avhengig av engasjerte medlemmer for drift av klubben.

Les videre

Publisert i Motocross | Kommentarer er skrudd av for Mjøs-Cross MXK Organisasjons og handlingsplan 2019

Aktivitetslederkurs

Vi planlegger aktivitetslederkurs og lufter interessen for kurs.

Interesserte kan sende påmelding til post@mjos-cross.no uavhengig av klubbtilhørighet

Publisert i Motocross | Kommentarer er skrudd av for Aktivitetslederkurs

Lisenser 2016

Se http://www.nmfsport.no/index.php/infosenter/lisenser/27-lisens for informasjon om lisenser og lisenskurs for 2016

Norske myndigheter har satt krav til at man må løse en utøverlisens for å drive idretter i NMF, under motorsportforskriftene eller sjøfartsloven. Lisensen inneholder en personforsikring og er et bevis på at man har nødvendig kompetanse i angitt gren. (ingen forsikring Radiostyrt motorsport)
NMF har importert lisenshistorikk fra 2010 frem til og med 2014. Eldre lisenshistorikk kan man finne i MinIdrett da NMF benyttet NIF sin lisensmodul tidligere. I det nye systemet må man logge seg på og ta ut utøver- og funksjonærlisenser selv. Utøverlisensene betales elektronisk direkte i løsningen. Dersom man har løst en lisens innen de siste fem årene stilles ingen nye krav for å fornye. Har man ikke hatt lisens gjelder følgende kompetansekrav;

Barn 5-12 år

Etter at man har fått opplæring under en opplæringslisens med en greninstruktør, sendes søknad om utøverlisens sammen med egenattest over helsetilstand. Greninstruktørs signatur er en bekreftelse på at barnet har gått gjennom en opplæring og kan delta i ordinære barneidrettsaktiviteter i NMF. I tillegg må minst én foresatt gjennomføre e-læringskurset lisenskurs teoridel som man finner under Særforbund/Norges Motorsportforbund på https://kurs.idrett.no Kopi av e-læringsdiplomet må vedlegges søknaden.

Ungdommer og voksne

Fra det året man fyller 13 år kreves det at man selv må gjennomføre e-læringskurset, i tillegg til at man gjennomgår den grenvise opplæringen i en klubb. Man må levere en godkjent legeattest sammen med egenattest og lisenssøknaden (se eget skjema her). Hvis man har hatt barnelisens tidligere trenger man ikke ny grenvis praktisk opplæring, men man må sende inn kopi av e-læringsdiplomet sammen med søknaden og helsedokumentene. Vi anbefaler at foresatte for ungdommer også gjennomfører e-læringskurset.

(http://www.nmfsport.no/index.php/dokumenter/)

I NMF kan man løse lisenser av ulik varighet, forsikringsdekning og aktivitet. For å løse lisens må man ha et betalt medlemsskap i en NMF-tilsluttet klubb. Videre må man være bruker i MinIdrett (www.minidrett.no). Lisensene løses under den klubb man har sitt hovedmedlemsskap. De ulike lisensene har ulike kompetansekrav. NMF registrerer dette i Idrettens kompetanseregister. Informasjonen ligger tilgjengelig for den enkelte i MinIdrett.

 

Publisert i Motocross | Kommentarer er skrudd av for Lisenser 2016

Vinteråpning Bøverlund

Nå ser det endelig ut til at det blir litt mildere temperatur og vi åpner banen lørdag 23 og søndag 24 januar fra kl.11.

Det er issåle på banen, så det er bare å vri holk uten å bekymre seg over å ødlegge piggdekkene.

Husk medlemskap og lisens.

Pris vinterkjøring: medlemmer 100,- og gjester 150,-

Velkommen

Publisert i Motocross | Kommentarer er skrudd av for Vinteråpning Bøverlund

Banen åpen lørdag 17 okt

Banen er åpen lørdag 17 okt fra 11-16. Siste åpningsdag før det blir stengt.

Publisert i VIKTIG NYTT | Kommentarer er skrudd av for Banen åpen lørdag 17 okt

NorgesCup 2015

Tusen takk for hjelpen til alle funksjonærer, uten dere hadde det ikke vært mulig å gjennomføre helgens Norgescup!

Mjøs-Cross MXK setter stor pris på dere alle!
bøverlund 2015_sort

Publisert i Motocross, VIKTIG NYTT | Kommentarer er skrudd av for NorgesCup 2015

Norges Cup 2015 29-30 August 2015

Video fra 2014 – Husk å melde dere på!

Publisert i Motocross | Kommentarer er skrudd av for Norges Cup 2015 29-30 August 2015

Crosscamp for rekrutter 50-85ccm

Banen er stengt for åpen trening lørdag 4/7, men det er mulig å melde seg på treningssamling for de som ønsker.

Minicrosscamp

Publisert i Motocross | Kommentarer er skrudd av for Crosscamp for rekrutter 50-85ccm

Hvordan logge på og kjøpe lisens?

Hvordan logge på og kjøpe lisens?

Under finner du noen oppskrifter på hva som skal til og hvordan man logger på systemet, og hvordan man kjøper lisens

 Hvordan logge på?

1. Har du bruker og kjenner MinIdrett og du får logget på www.minidrett.nif.no, gå til PKT 5.

2. Hvis du ikke har bruker på minidrett, gå til https://minidrett.nif.no og trykk «Ny bruker»

3. Registreringen av ny bruker kontrolleres med et oppslag mot folkeregisteret, personnummeret blir ikke lagret. Dersom du finnes registrert i databasen som tidligere idrettsutøver eller funksjonær, kan du bli bedt om å bekrefte eventuelle duplikater slik at disse blir slått sammen.

4. Inne på min idrett vil du kunne søke om medlemsskap i klubber, se kompetanse og noe historikk. (da NMF har benyttet ulike leverandører gjennom tiden, er det naturlig at ikke alle historiske data er komplette. Savner du noe, send en epost tilnmf@nmfsport.no. Fanen «lisens» benyttes ikke av NMF, dette er til for andre særforbund som benytter idrettens lisensmodul. Du kan også melde deg på kurs og betale medlemskontingent (påmelding til konkurranser og betaling av lisens skjer i eget system NMF SAS)

5. NMF har Single signon med Idrettens IT-Systemer, det betyr at samme brukernavn og passord benyttes for MinIdrett, KlubbAdmin, SportsAdmin og NMF SAS (Du kan lese mer om idrettssystemene på https://itinfo.nif.no. For å logge på lisens- og konkurransesystemet NMF SAS kan du gå til sas.nmfsport.no og trykke logg inn. Dersom du allerede er logget inn i minidrett, kan du åpne en ny fane og gå til sas.nmfsport.no og du vil bli automatisk logget inn.

 Hvordan kjøper man lisens?

 1. Når du har logget inn på NMF SAS får du som hovedregel to valg i hovedbilde, jeg ønsker å melde meg på en konkurranse og jeg ønsker å kjøpe en lisens. De som har en rolle (funksjon i sportsadmin) i klubben som leder, medlemsansvarlig eller arrangementsansvarlig får til gang til å søke om og administrere konkurranser i systemet (se egen brukerveiledning på nmfsport.no)

2. I menyen til venstre ser du ulike valg, dine personalia er synkronisert fra MinIdrett og kan ikke redigeres her. Skal man løse lisens må man også fylle inn feltene for pårørende (ICE in case of emergancy) og felt for foresatte dersom man er under 16år. (ref Norsk Konkurranse Reglement).

3. Velg jeg ønsker å kjøpe en lisens. Forutsetninger for å kjøpe lisens består av ulike parametre avhengig av alder og lisenstype.

 -Barn 5-12 år. Opplæringslisens en eller flere dager eller et helt år, når man er klar for å kjøre fri trening sammen med andre og evt. vil konkurrere etter reglene i Barneidrettsforskriften, må man søke om en barnelisens med søknaden skal det følge en egenattest over barnets helsetilstand. Når dette er registrert av Forbundskontoret vil man kunne logge på å kjøpe barnelisens for den grenen man har blitt opplært i. Søknaden attesteres av en lisenskurslærer.

-For utøvere over 13år skal en legerklæring følge lisenssøknaden.

-Dersom man har hatt lisens innen de siste fem årene, vil systemet la deg kjøpe lisenser innen for samme gren.

4.   Lisenssytemet er basert på at hver lisenstager må ha sin egen brukerprofil, man har et hovedmedlemsskap i en klubb. Det er denne klubben man representerer på lisensen og i konkurranser.

For nasjonale lisenser (ikke opplæringslisens og barnelisens) Ettersendes et fysisk lisenskort trykket på plast. Kvittering over kjøp finner du under kjøpshistorikk.

Dersom man oppfyller kravene for den lisensen man ønsker å kjøpe vil disse være tilgjengelige i nedtrekksmenyen når man trykker «legg til lisens».

Publisert i VIKTIG NYTT | Kommentarer er skrudd av for Hvordan logge på og kjøpe lisens?