Årsmøte 2021

Saksliste og dokumenter til årsmøte den 29.4.2021 kl. 1800 på Frich`s Motell & Spiseri, Rudsvegen 3 2360 Rudshøgda, kan lastes ned her:

Vi har ingen innstilling fra valgkomiteen før årsmøtet.

Publisert i Motocross | Kommentarer er skrudd av for Årsmøte 2021

Korona virus – hva skjer.

Følg med på NIF og NMF sine sider for oppdatert informasjon om virus situasjonen.

NIF : https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/

NMF: https://www.nmfsport.no/nyheter/ingen-normal-situasjon-inntil-videre/

https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/viktig-informasjon-vedrorende-koronavirus/

OPPDATERT 17. mars kl 11.40. På bakgrunn av helsemyndighetenes føringer i den vanskelige koronasituasjonen ber Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité om at all idrett, treninger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning

Publisert i Motocross, VIKTIG NYTT | Kommentarer er skrudd av for Korona virus – hva skjer.

Årsmøte 2019

Saksliste og dokumenter til årsmøte den 27.3.2019 kl. 1900 på Frich`s Motell & Spiseri, Rudsvegen 3 2360 Rudshøgda, kan lastes ned her:
Saksliste Årsmøte 27.3.2019
Årsrapport Mjøs-Cross MXK 2018 20032019
Revisors årsberetning regnskap 2018 20032019
Forslag til budsjett 2019 20032019
Innstilling fra valgkomiteen 19032019

Publisert i Motocross | Kommentarer er skrudd av for Årsmøte 2019

Mjøs-Cross MXK Organisasjons og handlingsplan 2019

Link til pdf: Mjøs-Cross MXK Organisasjons og handlingsplan 2019

Mjøs-Cross MXK er en av de største motorsportklubbene i regionen. Klubben har A-bane og barnebane med tilhørende klubbhus . Klubben har utøvere i mange klasser og alle nivå. Klubben drives på dugnad og er avhengig av engasjerte medlemmer for drift av klubben.

Les videre

Publisert i Motocross | Kommentarer er skrudd av for Mjøs-Cross MXK Organisasjons og handlingsplan 2019

Aktivitetslederkurs

Vi planlegger aktivitetslederkurs og lufter interessen for kurs.

Interesserte kan sende påmelding til post@mjos-cross.no uavhengig av klubbtilhørighet

Publisert i Motocross | Kommentarer er skrudd av for Aktivitetslederkurs

Lisenser 2016

Se http://www.nmfsport.no/index.php/infosenter/lisenser/27-lisens for informasjon om lisenser og lisenskurs for 2016

Norske myndigheter har satt krav til at man må løse en utøverlisens for å drive idretter i NMF, under motorsportforskriftene eller sjøfartsloven. Lisensen inneholder en personforsikring og er et bevis på at man har nødvendig kompetanse i angitt gren. (ingen forsikring Radiostyrt motorsport)
NMF har importert lisenshistorikk fra 2010 frem til og med 2014. Eldre lisenshistorikk kan man finne i MinIdrett da NMF benyttet NIF sin lisensmodul tidligere. I det nye systemet må man logge seg på og ta ut utøver- og funksjonærlisenser selv. Utøverlisensene betales elektronisk direkte i løsningen. Dersom man har løst en lisens innen de siste fem årene stilles ingen nye krav for å fornye. Har man ikke hatt lisens gjelder følgende kompetansekrav;

Barn 5-12 år

Etter at man har fått opplæring under en opplæringslisens med en greninstruktør, sendes søknad om utøverlisens sammen med egenattest over helsetilstand. Greninstruktørs signatur er en bekreftelse på at barnet har gått gjennom en opplæring og kan delta i ordinære barneidrettsaktiviteter i NMF. I tillegg må minst én foresatt gjennomføre e-læringskurset lisenskurs teoridel som man finner under Særforbund/Norges Motorsportforbund på https://kurs.idrett.no Kopi av e-læringsdiplomet må vedlegges søknaden.

Ungdommer og voksne

Fra det året man fyller 13 år kreves det at man selv må gjennomføre e-læringskurset, i tillegg til at man gjennomgår den grenvise opplæringen i en klubb. Man må levere en godkjent legeattest sammen med egenattest og lisenssøknaden (se eget skjema her). Hvis man har hatt barnelisens tidligere trenger man ikke ny grenvis praktisk opplæring, men man må sende inn kopi av e-læringsdiplomet sammen med søknaden og helsedokumentene. Vi anbefaler at foresatte for ungdommer også gjennomfører e-læringskurset.

(http://www.nmfsport.no/index.php/dokumenter/)

I NMF kan man løse lisenser av ulik varighet, forsikringsdekning og aktivitet. For å løse lisens må man ha et betalt medlemsskap i en NMF-tilsluttet klubb. Videre må man være bruker i MinIdrett (www.minidrett.no). Lisensene løses under den klubb man har sitt hovedmedlemsskap. De ulike lisensene har ulike kompetansekrav. NMF registrerer dette i Idrettens kompetanseregister. Informasjonen ligger tilgjengelig for den enkelte i MinIdrett.

 

Publisert i Motocross | Kommentarer er skrudd av for Lisenser 2016

Vinteråpning Bøverlund

Nå ser det endelig ut til at det blir litt mildere temperatur og vi åpner banen lørdag 23 og søndag 24 januar fra kl.11.

Det er issåle på banen, så det er bare å vri holk uten å bekymre seg over å ødlegge piggdekkene.

Husk medlemskap og lisens.

Pris vinterkjøring: medlemmer 100,- og gjester 150,-

Velkommen

Publisert i Motocross | Kommentarer er skrudd av for Vinteråpning Bøverlund

Norges Cup 2015 29-30 August 2015

Video fra 2014 – Husk å melde dere på!

Publisert i Motocross | Kommentarer er skrudd av for Norges Cup 2015 29-30 August 2015

Lisenskurs

Det vil bli holdt lisenskurs i motocross onsdag 28 April i Kommunebygget i Brumunddal. Påmelding til Lisbeth Johnsen 95970897.

Publisert i VIKTIG NYTT | Kommentarer er skrudd av for Lisenskurs

Motorsportens nye IT-systemer og lisenser for 2015

Fra 1. februar 2015 innfører Norges Motorsportforbund nye IT-systemer. Vi lanserer ett nytt konkurransesystem som er basert på Det Svenske Motorcykel- och Snøscoterforbundet (SVEMO) sitt konkurransesystem, og vi knytter oss tettere opp mot resten av idretten ved å ta i bruk Norges Idrettsforbunds IT-systemer. Vi gjør dette for å etterkomme kravet fra Idrettstyret, om at alle medlemmer skal være registrert i Idrettens sentrale database og for å tilby et moderne og tilpasset konkurransesystem.
Hva betyr det for deg som Utøver og Medlem?

Som medlem kan du nå selv ajourføre informasjon om adresse, telefonnummer og e-post i Min Idrett. Endringene du gjør der vil brukes av motorsporten og eventuelle andre idretter som bruker NIF sine løsninger. Konkurranser og lisenser håndteres i NMFs eget system SAS.

Hvordan komme i gang?

Hvis du ikke har logget inn i Min Idrett før, må du begynne med å registrere deg som en ny bruker. Vi har overført informasjon om de aller fleste personene fra det forrige IT-systemet, men for å logge inn første gang inn må du identifisere deg med fødselsnummer, e-post og mobilnummer. Dette er nødvendig for at idretten skal vite nøyaktig hvem du er, og for å unngå at en person er registrert flere ganger. Gå til https://itinfo.nif.no/Idrettens_ID hvis du vil lese mer om dette.

For å registrere deg som ny bruker, gå til www.minidrett.no og trykk ny bruker.

Frem til denne løsningen er lansert vil lisens for 2014 gjelde frem til 1. mars 2015.

Publisert i VIKTIG NYTT | Kommentarer er skrudd av for Motorsportens nye IT-systemer og lisenser for 2015